Salme koolidirektoriks ihkab vaid Raivo Kallas (13)

RAIVO KALLAS PÄRIS DIREKTORIKS: Kui komisjoni liikmed hindavad kandidaadi sobivaks, on Salme põhikoolil veel selle nädala lõpuks olemas uus “päris” direktor.
MAANUS MASING

Konkursile, millega Salme põhikoolile uut direktorit otsiti, laekus tähtajaks ainult üks sooviavaldus. Teadupoolest kandideerib direktoriks praegune direktori kohusetäitja Raivo Kallas, kes kinnitas oma kandideerimist Saarte Häälele juba samal päeval, kui ta paari nädala eest kohusetäitjaks kinnitati.

Salme vallavanema Kalmer Poopuu sõnul ootasid nad küll ära ka eilse posti, paraku rohkem kandideerimisavaldusi ei laekunud. Et Kallase kandideerimissoov oli täiesti kindel juba kuu alguses, kutsub vallavanem veel sel nädalal kokku konkursi viieliikmelise komisjoni, kes tutvub kandidaadi dokumentidega.

Komisjoni kuuluvad vallavanem Kalmer Poopuu, kooli õppenõukogu esindaja Tea Merivald, hoolekogu esindaja Oliver Parrest, haridus-, kultuuri- ja sotsiaalkomisjoni esindaja Maret Seeman ning vallavolikogu esindajana volikogu esimees Andrus Raun. Kui komisjoni liikmed hindavad kandidaadi sobivaks, on Salme põhikoolil veel selle nädala lõpuks olemas uus “päris” direktor.

Raivo Kallas on endine riigikogu liige ja aktiivne spordijuht, kel on varasem pikaajaline koolijuhi kogemus Kihelkonna koolist.

 

Print Friendly, PDF & Email