Maasikad otsivad oma muusikavideosse tegelasi

Ansambel Maasikad ootab veel kuni tänase pärastlõunani, et Saaremaa 20–30-aastased noored mehed ja naised endast neile märku annaks. Seda selleks, et juba sel reedel salvestada Kuressaares nende esimene muusikavideo singlile „Sinuta”.

Video salvestamine läheb reede hommikul varakult lahti Kuressaare spordikeskuse jõusaalis. Et kõik paraku videosse ei mahu, siis tuleb soovijate vahel enne valik teha – videosse pääsevad peategelasteks vaid üks noormees ja neid.

Bändile saab endast märku anda, saates neile oma foto ja lühikese tutvustuse aadressil maasipoisid@gmail.com.  Lisaks võib bändile sõnumi saata Maasikate Facebooki fännilehele. Kindlasti peaks lisama ka oma telefoninumbri.

Muusikavideos osalejate püssi välimuse eest vastutavad juuksur Evelin Mitt ja meikar Kertu Koert. Bänd tahab selle solisti Risto Ränga kinnitusel video avalikkuse ees valmiskujul välja tuua juba järgmisel kuul.

• Kuula singlit „Sinuta”  http://www.youtube.com/watch?v=Mm6JUN7B88E

 

 

Print Friendly, PDF & Email