Sotsid lähevad valimistele ühtse meeskonnana (6)

Sotsiaaldemokraadid lähevad valimistele ühiste ideede, ühtse meeskonna ja ühe nimekirjaga, kinnitas erakonna Saaremaa piirkonna esimees Jaanis Prii.

“Kindlasti on mitme erakonna kohalikest liidritest moodustatav uus nii-öelda regionaalpartei omamoodi huvitav nähtus,” kommenteeris Prii uudiseid valimisliidu Saarlane tekkest. “Koostööd teeme tulevikus niikuinii ja selleks oleme loomulikult rõõmuga valmis,” ütles Prii.

Prii sõnul on suure Saaremaa omavalitsuse loomise üks oluline mõte olla riigile tugev partner, kellest teerulliga üle ei sõideta. “Meil ei ole erakonna peakontor kunagi mingeid ettekirjutusi teinud ja ühtse meeskonnana tegutsedes saame oma kohapealsed sõnumid selgemalt ja kindlamalt ka Toompeale edastada,” selgitas ta.

“Praegu töötame välja ettepanekuid, kuidas luua Saaremaa ettevõtjatele mandri omadega võrdsed konkurentsitingimused. Üks asi on praami üleveo hind, aga on teisigi võimalusi,” ütles Jaanis Prii.

 

Print Friendly, PDF & Email