Saaremaa/Kuressaare naiskond alistas liidri

Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Saaremaa/Kuressaare naiskond tabeliliider Spartat 3 : 2.

Eeldatavat põnevat kohtumist alustasid Saaremaa naised südikalt, kui esimese geimi algul saadi hoog üles ja tasuks geimivõit 25 : 21. Sparta naiskonna vastuvõtt jättis soovida nii esimeses kui ka teises geimis ning Krista Kotselaineni taktikepi all realiseerisid rünnakuid resultatiivselt nii Gerli Gull kui ka Janne Järvalt.

Hea blokiga suruti spartalased ka teises geimis maha ja seda tulemusega 25 : 20. Kolmandas peatükis tundus aga, nagu oleks keegi saarlaste mängumootorisse liivateri puistanud, ja saarlaste ohtrate servivigade tõttu saavutas Sparta oma esimese geimivõidu 25 : 21. Neljas geim oli kõige pingelisem ja vaatemängulisem, kus närvikõdi pakkusid peaaegu kõik pallivahetused.

Veel geimi lõpus hoidis Sparta paari-kolme punktilist eduseisu, kuid tänu Jane Treima suurepärastele servidele seadis Saaremaa/Kuressaare naiskond tabloole viigi 22 : 22. Kahjuks näitasid pealinna naised viimaste punktide mängimisel paremat mängu ja viigistasid seisu geimivõiduga 25 : 23. Viimase geimi võitsid saarlased 15 : 9 ja kogu mängu seega 3 : 2.

Saarlaste treener Raili Sepp võidu järel: “Kolmandas ja neljandas geimis tegime liiga palju servivigasid ja ilma nendeta oleks mäng võinud juba varem lõppeda. Tuleb kiita kõiki meie mängijaid, sest keegi ansamblist välja ei langenud. Rahule jään meie vastuvõtuga, sest esimeses kohtumises Spartaga hävisime just selle elemendiga. Erilist rõõmu pakkusid ka sulustamisest saadud punktid. Kindlasti kuuluvad ka suured tänusõnad meie poolehoidjatele.”

Selle võiduga kindlustas Saaremaa/Kuressaare naiskond turniiritabelis oma kolmandat positsiooni.

Print Friendly, PDF & Email