Rokilegend Smokie esineb suvel lossihoovis (7)

Rokkmuusika legend, üle 30 aasta maailma lavadel figureerinud Smokie esineb taas Eestis – 6. augustil näeb ja kuuleb bändi Kuressaare lossihoovis. Veel enne Kuressaare kontserti rõõmustab bänd publikut Kasepääl ja Kärdla laululaval.

Oma esimese kontserdi Eestis andis Smokie 1991. aastal. Hiljem on nad Eestit külastanud korduvalt. Smokie liige Martin Bullard ütles, et pea kõikjal, kus nad käivad, naudivad inimesed õhtut nii, et öö lõppedes arutavad kõik juba järgmise aasta kontserdi korraldamist. “Ju me oleme siis head,” nentis ta. Kontserdi korraldaja Aarne Valmis lisas aga, et esitusele tulevad kõik ansambli hitid läbi aastakümnete.

Smokie tõus tippu sai hoo sisse 1975. aastal lugudega If You Think You Know How To Love Me ja I’ll Meet You At Midnight. Sellele järgnesid peagi teised suurhitid nagu Living Next Door To Alice ja Mexican Girl.

Peo tõmbab käima Karl-Erik Taukar Band.

 

Print Friendly, PDF & Email