BC Hundid sai kindla võidu

BC Hundid võitis Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliiga alagrupi eelviimase mängu G4S noorteliiga II meeskonnaga 85 : 66, kuid tabeliseisu parandamine nõudnuks 39-punktilist võitu.

Mäng algas tasavägiselt, aga siis tegid noored 9 : 2 spurdi ja läksid 19 : 10 juhtima. Hundid läksid maa-ala kaitsesse ja see pidas nagu betoonsein – hundid tegid 29 : 0 (!) vahespurdi ja said 39 : 19 juhtima. Vaheajale mindi saarlaste 53 : 34 eduseisus.

Kolmas veerandaeg algas huntidele raskelt, vahe vähenes 12 punktile, aga lõpp kuulus jälle neile ja neljandat veerandit alustati 67 : 44 eduseisus. Meeskonna peatreener Andres Lehesalu tõdes, et kahjuks jäi ülisuur võit võtmata, sest viimasel veerandil mängijad enam juurde panna ei jaksanud. Sellegipoolest saavutati emotsionaalselt väärt võit.

Lauavõitlus võideti 52 : 33 ja vastastel oli 21 pallikaotust. Andres Lehesalu hinnangul on mängudistsipliin paranenud nii kaitses kui ka rünnakul.

Print Friendly, PDF & Email