KURESSAARE SÕNUMID: Linn tunnustab 2016. aasta parimaid

Homme, 20. jaanuaril toimub Kuressaare linna pidulik aasta alguse vastuvõtt, mis korraldatakse kahes osas: kell 12 tunnustatakse raekojas 2016. aasta parimaid tegijaid ja kell 18 algab kultuurikeskuses traditsiooniline vastuvõtt, kuhu on kutsutud teenetemärgi omanikud, volikogu liikmed, asutuste ja ettevõtete juhid, koostööpartnerid jt.

Raekojas toimuval tunnustusüritusel antakse pidulikult üle linna tunnustuspreemiad “Aasta hoolekandja”, “Aasta tervishoiutöötaja” ja “Turvalise elukeskkonna tagaja” ning stipendiumid “Kuressaare kaunid kunstid”, “Aasta tegu kultuuris”, “Aasta tegu hariduses” (kolm stipendiumi), “Aasta tegu spordis”, “Aasta parim sportlane”, “Aasta parim noorsportlane” ja “Aasta parim treener”. Samuti kuulutatakse välja aasta kultuurisõber, aasta tegu ja aasta tegija.

Eraldi tunnustusüritus võimaldab silmapaistnud inimeste panusele pühenduda pidulikumalt ja põhjalikumalt. Kõik tunnustuse saajad on kutsutud ka õhtul kultuurikeskuses toimuvale koosviibimisele.

Vastuvõtule on koos kaaslasega kutsutud 331 külalist, ehkki linnapea Madis Kallase sõnul on linna seisukohast olulisi inimesi tegelikult palju enam. “Vastuvõtu formaat annab erinevate valdkondade inimestele hea võimaluse vabas õhkkonnas omavahel suhelda, samuti puudutada Kuressaare ja Saaremaa jaoks olulisi teemasid,” selgitas Kallas.

Uuendusena on sellel aastal vastuvõtu tervitusjoogiks vaid alkoholivaba kokteil või vesi. Samuti on muudetud cateringi korraldust ja ühe ettevõtte roogade asemel pakutakse erinevate restoranide peakokkade suupisteid, mida kokad ise kohapeal esitlevad. Õhtu teises pooles serveeritakse torti ja kohvi.

Print Friendly, PDF & Email