Andi Noot jooksis 1500 m Eesti siserekordi

Andi Noot püstitas kolmapäeval Tallinnas 1500 meetri jooksus uue Eesti siserekordi 3.44,63, kuid EM-i normist jäi puudu 0,63 sekundit.

Olavi Allase ja Keio Kits aitasid Andi Noodal 600 meetrit tempot teha ja peaaegu kilomeeter tuli tal üksi joosta. “Eesti rekord kukkus, aga see ei olnud minu eesmärk,” tunnistas Tiidrek Nurmele kuulunud sise­rekordit 3.46,10 parandanud Andi Noot. “Rekord on muidugi hea, aga väga kahju, et norm seekord veel ei alistunud. Tunnen, et võimeid olnuks enamaks, aga jäin liiga vara üksi jooksma.” Andi Noot üritab sise-EM-i normi siiski alistada.

“Pole hullu, hammas läks kõvasti verele ja tulen tagasi. Loodetavasti jaanuari lõpus Prantsusmaal jooksen uuesti 1500 m ja siis juba tugevas konkurentsis,” ütles Noot.

Print Friendly, PDF & Email