Alūksne ralli saarlastele edukas ei olnud

Eesti autoralli meistrivõistluste hooaeg sai alguse reedel ja laupäeval Lätis sõidetud Alūksne ralliga, kus saarlastel kõige paremini ei läinud. Kolm rallipaari katkestas väljasõidu tõttu.

Ralli kokkuvõttes said EMV6 arvestuses Ford Fiesta R2-ga sõitnud Kenneth Sepp ja Tanel Kasesalu 32. koha, kaotades võitjale 10.48,03. Kristen Kelementi kaardilugejana sõitnud Riivo Mesila sai Citroën C2-ga kokkuvõttes 19. koha, kaotus võitjale 7.06,27.

Teised saarlased lõpetasid ralli väljasõiduga. VW Golfil sõitnud Raigo Reimal ja Magnus Lepp katkestasid kohe esimesel katsel toimunud väljasõidu tõttu. Teisel katsel katkestasid väljasõidu tõttu jätkuvalt Toyota Starletiga kihutavad Lembit Soe ja Ahto Pihlas, kusjuures Soe vajas ka meedikute abi. Avapäeva kolmas katse jättis väljasõidu pärast rajaäärde ka Ken Torni, kelle kaardi lugejaks oli Ford Fiesta R2 kõrvalistmel Kuldar Sikk.

Eesti meistrivõistluste absoluutarvestuses kuulus hooaja avaetapi klassivõit Gryazinile ja Fedorovile.

 

Print Friendly, PDF & Email