Auto sõitis libedaga puusse (+ GALERII) (1)

Eile hommikul juhtus Pihtla vallas liiklusõnnetus, kus haagisega Volkswageni kaubik sõitis teelt välja vastu puud. Roolis olnud mees oli kaine ja omas juhiluba ning ta toimetati tervisekontrolliks haiglasse.

Reede hommikul kella poole 11 paiku sõitis haagisega kaubik Volkswagen Caravell Pihtla vallas Kangrusselja külas Masa–Laimjala–Tumala tee 4. kilomeetril libeduse tõttu teelt välja. Sõidukit juhtinud 68-aastane mees toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Mees viibis sõidukis üksinda ja politsei tuvastas, et oli sõidu ajal kaine ja omas juhtimisõigust.

Politsei tuletab meelde, et talvistes teeoludes tuleb sõitmisel olla tähelepanelik ja rahulik, hoida suuremat pikivahet, vältida järske manöövreid ja valida teeoludele vastav sõidukiirus. Pigem tuleks sõita ettevaatlikult ja aeglasemalt, kuna rasked teeolud eeldavad teinekord lubatust mõnevõrra aeglasemat sõidukiirust.

Fotod Maanus Masing

Print Friendly, PDF & Email