Saame tuttavaks: uus töötaja Lääne-Saare vallas

FOTO: MERIKE LIPU

Lääne-Saare vallavalitsuses alustas 2. jaanuarist tööd geoinfospetsialist Argo Riik (pildil), kelle peamised tööülesanded on topo-geodeetiliste mõõdistus- ja uurimistööde kontroll, arhiveerimine ja väljastamine ning geoinfo registrite pidamine.

Argo Riik on hariduse omandanud Kehtna kõrgemas põllumajanduskoolis. Hiljem on ta end täiendanud mitme koolitusega, näiteks on ta läbinud Eesti geodeetilise süsteemi ja ruumilise planeerimise koolituse. Riigil on ka avaliku sektori kogemus, kuna ta on töötanud maakorraldajana Hummuli vallas.

Riik leiab, et uuel ametikohal on tal palju uusi väljakutseid ja arenguvõimalusi. “Soovin rakendada oma tehnilisi teadmisi ja oskusi ning anda panuse kogukonna arengusse,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email