Orissaare lasteaia tegemistest

Detsembrikuu oli lasteaias üllatusterohke ja lõbus. Külas käis palju põnevaid inimesi ja tegemisi-toimetusi jagus kõigile.

Esimesel advendil tervitas lasteaiaperet jõuluootuse sõnumiga Peeter Ränk Orissaare vabakogudusest. Ta rääkis lastele jõuludest ja laulis jõululaule. See kõik oli nii põnev, et lapsed kuulasid teda vaikselt ja tähelepanelikult. Aitäh põneva advendihommiku eest!

Teisel advendil lugesid rühmades lastele jõulujutte pensionäridest vanaemad. Lisaks rääkisid nad lugusid oma lapsepõlve jõuludest. Suured tänud Marika Raugale, Karin Lusikale, Arjadeena Koppelile ja Ene Tappelile. Kolmandal advendil olid külas naabervalla (Pöide) päkapikud Liina Luik ja Maire Käärid. Nad tõid lastele rühmadesse kingitusi ja õpetasid lasteaia saalis kõigile uue põneva ringmängu. Pärast jagasid päkapikud veel piparkooke. Aitäh vahva advendihommiku eest!

Neljandal advendihommikul laulsime kõik koos saalis jõululaule. Töötajad tervitasid alguses lapsi oma lauludega ja pärast laulsid lapsed. Jõulupeod toimusid kõikides rühmades ning sel aastal oli jõuluvana külas oma pilli ja lauludega. Väga vahvad peod olid!

Lisaks neile tegemistele käisid Siilide rühma lapsed Kuressaare Linnateatris etendust vaatamas ja kogu lasteaiaga käisime veel Kõrkvere seltsimajas Jõulumaal. Oravate rühma lapsed käisid vallas jõulutervitust viimas ja esinesid lasteaia saalis pensionäridele jõululaulude ja tantsuga. Rühmades küpsetati piparkooke ja õpiti luuletusi. Nii see detsembrikuu meil möödus.

Nüüd ootame põnevusega jaanuari. Sel kuul tähistame talviseid rahvakalendri tähtpäevi, käime lasteaiaga õppekäikudel ja naudime talverõõme. Tasapisi valmistume juba lasteaia juubeliks. Orissaare lasteaed Päikesekiir saab märtsis 60-aastaseks.

Kaunist talveaega kõigile!

Direktor Saida Kuusk

Print Friendly, PDF & Email