Noortevolikogu heategevuslik kontsert

Magic Panda oma rütmikate paladega esinemas.
LIKREEZIA KAJAK

Jõuluaeg on tegus aeg ja seda oli ta ka Lääne-Saare valla noortevolikogu jaoks.

11. detsembril korraldasime heategevusliku advendikontserdi Nasva klubis. Kontserdi korraldamise eesmärk oli teha head ja annetada kogu tulu Kuressaares lähisuhtevägivalla all kannatavatele naistele nõustamist, majutust ja igakülgset toetust pakkuvale Pärnu naiste tugikeskusele.

Pileti hind oli 3 eurot, kuid kellel suur süda, võis alati rohkem annetada. Esines Magic Panda, kelle nimi on juba paljudele tuttav. Kuressaare muusikakoolist oli oma säravate pillidega kohale tulnud saksofoniansambel koosseisus Imeliine Mändar, Martin Vesberg, Emili Gabriela De Oliveira ja nende õpetaja Matis Männa ning andekas pianist Jutta Loviisa Juht. Kogu õhtut viis läbi Urmas Lehtsalu.

Kontsert algas pianist Jutta Loviisa sissejuhatava looga ja tervituskõnega noortevolikogu poolt. Sellele järgnes saksofoniansambli etteaste ja siis mängis Jutta pikemalt oma kava ette.

Ürituse üks suur toetaja oli Swedbank, kes toetas kontserti heategevusliku kohvikuga. Sealt sai kontserdi pausil osta head ja paremat, nii soolast kui ka magusat. Kontserdi lõpus esines Magic Panda, kelle lood olid rütmikad ja panid kõigil jala kaasa tiksuma.

Sellega saigi meie kontsert läbi. Lõpus jagasime esinejatele ja toetajatele veel kingipakke ja oli viimane võimalus kohvikust tee peale midagi head kaasa osta.

Kontserdi korraldamine sujus hästi. Saime ühe suure kogemuse võrra rikkamaks. Tagasiside oli hea ja meilt oodatakse veel taolisi kontserte, mille korraldamisega saame kindlasti väga hästi hakkama.

Täname veel kord Magic Pandat, Jutta Loviisa Juhti ja saksofoniansamblit selle toreda muusikaelamuse eest, Swedbanki maitsvate küpsetistega kohviku eest ja Nasva klubi juhatajat Hiie Kuuske, kes võimaldas meile koha, kus saime nii toreda ürituse korraldada.

 Emili Gabriela De Oliveira ja Lukreezia Kajak
 
 
Print Friendly, PDF & Email