III Laimjala Valss on pühendatud Henno Käole

21. jaanuaril kell 14 toimub Laimjala rahvamajas Henno Käo 75. sünniaastapäevale pühendatud Henno Käo sõprade päev. Sõna saavad sõbrad, tuttavad, koolikaaslased Henno Käo lapsepõlve päevilt. Mälestusi Peoleo-aegadest jagab bändikaaslane Lauri Nebel, Apelsini-päevilt Ivo Linna, Tartu kunstikooli tegemistest kursusekaaslane Vello Liiv ja paljud teised.

Üritusel saab näha väljapanekut Henno Käo raamatutest, maalidest, kirjakunstitöödest ja karikatuuridest. Võimalik on osta tema tööde põhjal koostatud 2017. aasta kalender. Sissepääs on vaba, kuid saab annetada Henno Käo pingi fondi.

MTÜ Saarekülade Selts väljaandes Külaleht räägitakse ka III Laimjala Valsil, mis on samuti pühendatud Henno Käole, esinejatest.

18. juunil on Kingli mõisaparki esinema oodata Männiste pereansamblit, Ivo Linnat ning ansambleid Apelsin ja Kukerpillid. “Tegu on inimestega, kes tulevad kohale austusest suure kunstniku, luuletaja, kirjaniku, muusiku ja hea sõbra vastu,” märgitakse Külalehes.

10. jaanuaril möödus 75 aastat Laimjala vallast pärit raamatukunstniku, lastekirjaniku ja luuletaja Henno Käo sünnist. Käo suri 2004. aastal.

Print Friendly, PDF & Email