“Ekke Moor” jõuab teleekraanile

Reede õhtul kell 21.35 näitab ETV2 lavakunstikooli 27. lennu bakalaureuselavastust “Ekke Moor”, mis valminud koostöös Kuressaare Linnateatri ja VAT Teatriga.

Etendus on salvestatud möödunud aasta aprillis ETV stuudios. Aare Toikka dramatiseeritud ja lavastatud tükk esietendus 2015. aasta juulis Kuressaare Sadamaaidas. Lavastus põhineb August Gailiti samanimelisel romaanil ja räägib loo rannakülapoisist Ekke Moorist, kes läheb laia ilma õnne otsima, kuid leiab selle lõpuks oma kodukülast. “Ekke Mooris” teeb kaasa ka Kuressaarest pärit Liisa Saaremäel, kes on eelmisest aastast Eesti Draamateatri näitleja.

Läinud aasta novembris jõudis teleekraanile ka Kuressaare Linnateatri 2014. aasta suvelavastus “Testamenditäitjad” (autor Indrek Hargla.). Varem on teles näidatud ka linnateatri lavastust “Kirjad emale”, mille oli Juhan Smuuli tekstide põhjal kokku pannud ja lavastanud Garmen Tabor.

Print Friendly, PDF & Email