Minijalgpalli põhiturniiri võitis Spordimaja C.F.

Mikk Rajaver püüab takistada Sander Lahe läbimurret.
ALVER KIVI

Kuressaare spordihoones mängitud maakonna minijalgpalli meistrivõistlustel toimusid pühapäeval teise etapi otsustavad kohtumised ja selgusid 27. jaanuaril toimuva finaaletapi play-off-paarid.

Kahe etapi kokkuvõttes oli parim Spordimaja C.F., kes kogus ühe esi- ja ühe teise kohaga 22 punkti. Sama punktisummaga pälvis teise koha FC Salme. Määravaks sai kahe alagrupiturniiriga kogutud parem punktisumma, mis on Spordimaja C.F-il 18, FC Salmel aga 13.

Järgnesid FC Taritu 16, Lümanda Rähnid 12, Salme Dünamo 8 (punkte 10), FC Niidu 8 (punkte 1), FC Hornets 8 (kehvemad kohad) ja Noored Kuked 4 punktiga. Nii kohtuvad otsustaval kolmandal etapil omavahel esimeses play-off-ringis Spordimaja C.F. -Noored Kuked, FC Salme – FC Hornets, FC Taritu – FC Niidu ja Lümanda Rähnid – Salme Dünamo.

Teise turniiri finaalis olid vastamisi Spordimaja C.F. ja FC Salme. Tempokas ja võitluslikus mängus avasid mänguskoori Salme mehed, kui Tõnis Koppel kolmandal minutil sihile jõudis. Spordimaja mehed jätkasid seejärel ründamist ning Elari Valmas ja Märten Opp tabasid palliga Salme väravaposti. Kuuendal minutil seadis Opp siiski jalule 1 : 1 viigi.

5.30 enne lõppu tõmbas Valmas Sander Suurhansu reeglite vastaselt maha, sai kollase kaardi ja Spordimaja mehed jäid vähemusse. Salme ülekaalu realiseerida ei suutnud, sest väravas tõrjus palle hästi Enri Nurmik.

Kuna kumbki pool enam väravat lüüa ei suutnud, pidi võitja selgitama penaltiseeria. Siin olid kindlamad Salme mehed, kes võitsid selle 7 : 6, pärast Mario Sterni eksimust.

7.–8. koha mängus võitis Salme Dünamo võistkonda Noored Kuked 6 : 2. 5.–6. koha mäng Niidu FC ja FC Hornetsi vahel lõppes 1 : 1, penaltiseeria võitis 3 : 2 Niidu FC. 3.–4. koha mängus võitis FC Taritu Lümanda Rähne 3 : 1.

Print Friendly, PDF & Email