Koostööprojektide koordinaatoriks soovib kolm inimest

Kuressaare linnavalitsuse koostööprojektide koordinaatori konkursile laekus tähtajaks kolm avaldust.

Linnapea Madis Kallase sõnul koguneb konkursi komisjon täna. Uue töötaja põhiülesandeks saab linnavalitsuse sisulise koostöö koordineerimine ja korraldamine kultuuri-, spordi-, loomemajandus- ja turismiorganisatsioonidega ning Saaremaa Muuseumiga, samuti linnavalitsuse hallatavate asutuste nõustamine projektitaotluste koostamisel ja projektide elluviimisel ning Kuressaare linna kaasava eelarve menetlemise korraldamine.

Otsuse Kuressaare linnavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu muuta ning lisada linnapea otsealluvusse koostööprojektide koordinaatori ametikoht tegi linnavolikogu detsembrikuu istungil.

Print Friendly, PDF & Email