Laanet: piirkond tundub toetavat Michalit (6)

Kalle_Laanet_290x187Reformierakonna Saaremaa piirkonna esimehe Kalle Laaneti sõnul tundub kohalike parteikaaslastega vesteldes, et saarlased näevad erakonna juhi kohal pigem Kristen Michalit.

Erakonna esimeest saavad valida partei liikmed, kellel on tasutud 2016. aasta liikmemaks. 2. jaanuarist on avatud Reformierakonna esimehe ja juhatuse liikme kandidaatide poolt hääletamine partei arvutisüsteemis ehk Oravavõrgus.

Sedeliga hääletamine ja tulemuste kinnitamine toimub 7. jaanuaril Swissotel Tallinna konverentsikeskuses algaval partei üldkogul.Michali kõrval kandideerib Reformierakonna juhiks Hanno Pevkur, juhatuse liikme kandidaatide hulgas on ka Urve Tiidus. Laaneti sõnul on Saaremaalt üldkogule minemas paarkümmend inimest.

Print Friendly, PDF & Email