Vannitoa remondiks annetati ligi 1700 eurot (2)

ERAKOGU

ERAKOGU

Kuressaares elava Downi sündroomi ja südamerikkega Triinu kodu vannitoa remondiks annetati 1690 eurot.

“Suur tänu kõigile, kes annetuse tegid,” ütles 17-aastase Triinu ema. “Oleme nii õnnelikud.”

Kõige suurema summa, 1000 eurot, kandis Triinu arvele üks Saaremaa ettevõtja. Üks annetus oli 200 eurot ja kaks annetust 100 eurot. Ülejäänud annetused olid 5–50 eurot. Kolme last kasvatava ema sõnul on linnavalitsus lubanud vannitoa remonti pärast kulutšekkide esitamist toetada 700 euro ulatuses. Ehitaja kalkulatsiooni järgi läheb remont maksma 2890 eurot.

MTÜ Meelespea juhatuse liikme Aive Laanemetsa sõnul katab heategevusühendus vahe ehk 500 eurot, mis remondisummast puudu jääb. Triinu ema sõnul lubas ehitaja jaanuari algul ühendust võtta ja teada anda, millal remont pihta hakkab.

Print Friendly, PDF & Email