BC Hundid said teise võidu (1)

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Kuressaare BC Hundid/ ASSA Abloy Vasara meeskonna 86 : 75.

Mängu algus huntidele midagi head ei tõotanud ja esimene poolaeg oli kohutav. Kiirelt jäädi taha 0 : 10 ja kaotati 38 : 53. “Kodutöö oli tehtud, aga vastastel oli õnne, kui meil ei tulnud midagi välja,” tunnistas treener Andres Lehesalu. “Lasime neil peo püsti panna, kuigi võitlesime ja püüdsime vastast pidurdada.”

Lõpuks otsustasid Hundid ikkagi hambaid näidata. Teisel poolajal näitasid mehed üles võitlusvaimu ja tulid 20-punktilisest kaotusseisust välja, hoides vastase 20 punkti peal.

“Hakkasime pressima ja kasutasime erinevaid formatsioone,” selgitas Lehesalu. “Mäng oli pingeline ja närviline. Kui vahe hakkas vähenema, läksid vastased endast välja, meie hoidsime distsipliini ja emotsiooni üleval. Lõpus olid nad juba väsinud ja viimastel minutitel olin meie võidus juba kindel.”

Parimatena viskasid meeskonna kasuks Jonas Põlluveer ja Taavi Tõnus 18 ning Raigo Sooär 15 punkti.

Print Friendly, PDF & Email