Advendikohvik aitas koguda 1200 eurot

Kihelkonna pühapäevases advendikohvikus koguti üle 1200 euro, mille eest on kavas soetada ämblikuvõrku meenutav ronimisatraktsioon.

Juba 11. korda heategevusüritust korraldava kooli hoolekogu esimehe Mare Kurvitsa sõnul oli kokkusaadud summa oluliselt suurem kui algselt loodetud – üle 300 euro enam kui läinud aastal. “Nüüd tuleb mõtlema ja arutama hakata, mida ja kuidas me nii suure summaga täpselt teeme,” sõnas Kurvits. Tulevikus võiks kooli kõrvale tekkida ronimisrada, mida saavad kasutada nii kohalikud kui ka kaugemalt tulijad.

Korraldajad on rõõmsad, et advendikohvikut külastas nõnda ohtralt inimesi, kellele pakuti kohvi-koogi kõrvale ka meeleolukat kontserti. Palju oli ka neid, kes tõid heategevuskohvikusse müüki oma küpsetisi.

Toetussumma kogunemisele aitasid kaasa ka loterii, oksjon ning koolilaste meisterdatud jõulukaardid ja piparkoogid.

Varasematel aastatel on kohvikuga raha kogutud näiteks ksülofonide, digikaamera, tööõpetuse vahendite ja koolireisi jaoks.

 

Print Friendly, PDF & Email