POLITSEI NÄDALAVAHETUS: purjus laps ja peks kesklinnas (1)

Nädalavahetusel teatati politseile 15 probleemist, millest enamik olid seotud tähelepanekutega liikluses ja avaliku korra rikkumistes. Kainenema toimetati üks inimene.

26. novembril kell 1.35 sai politsei väljakutse Lääne-Saare valda, kus Upa külas toimub noorte pidu ja alaealised tarvitavad alkoholi. Politsei kontrollis peol olevaid isikuid ning ühel alaealisel tuvastati ka joove. Nooruk anti üle lapsevanemale, kuid alustati ka väärteomenetlus.

27. novembril kell 3.21 teatati kaklusest Kuressaare kesklinnas, kus peksjad olid minema jooksnud. Kannatanud toimetati Kuressaare haiglasse. Mis täpselt toimus, selgitab välja menetlus.

27. novembril kell 7.19 teatati , et Kuressaare linnas Kiriku tänaval on mees pikali maas. Kainenema toimetati 1991. a sündinud alkoholijoobes meesterahvas, teatas Saarte Häälele Kuressaare politseijaoskonna ennetus-ja menetlustalituse juht Kaido Vahter.

Print Friendly, PDF & Email