Lauatennise võitjad on Kaljo Väljakivi ja Tiia Müürisepp

lauatennis10. novembril asusid karikasarja II etapil Aste PK võimlas võistlustulle kümme mees- ja kolm naislauatennisisti. Oli palju tasavägiseid kohtumisi ja vägevaid emotsioone. Meeldivalt veedetud mardipäeva õhtu lõppedes kuulutasid kohtunikud Janek Saar ja Taivo Esko paremateks meesmängijateks Sven Issajevi, Kaljo Väljakivi ja Aare Lehtsi.

Naismängijad reastusid järgmiselt: Tiia Müürisepp, Kadri Väljakivi, Ivika Laanet.

Karikasarja Lümanda ja Aste etapi punktide kokku liitmisel saime meeste paremusjärjestuseks: Kaljo Väljakivi 22 p, Aare Lehtsi 14 p, Sven Issajev 12 p, Meelis Uuväli 10 p, Heiki Sulhakatko 10 p, Rainer Soon 8 p, Vahur Poopuu 7 p, Tiit Väljakivi 7 p, Tarmo Aav 5 p, Janek Reinaru 5 p, Uno Metsmaa 4 p, Andres Pokk 4 p, Andre Käen 3 p, Sander Rosin 2 p, Raivo Rosin 1 p, Karel Reinaru 1 p, Armin Pokk 1 p.

Naiste lõppjärjestus: Tiia Müürisepp 24 p, Kadri Väljakivi 17 p, Veeve Kaasik 10 p, Ivika Laanet 8 p, Merle Poopuu 8 p, Urve Vakker 6 p.

“Saanud palju positiivset tagasisidet, on korraldajatel kindel soov lauatennise edendamisega Lääne-Saare vallas ka edaspidi jätkata,” lausus parimatele auhindu üle andnud Kaarma SK juhatuse liige Tarvo Pihlas.

Kaarma SK

Print Friendly, PDF & Email