EKRE Kuressaare osakonna juhiks sai Aadu Kobin

Esmaspäeval kinnitati Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Kuressaare osakonna juhiks senine juhi kohusetäitja Aadu Kobin.

maria-kaljuste_web“Aadu Kobin on oma eelkäijast Mik Mölderist stabiilsem ja kindlam,” põhjendas EKRE Saaremaa ringkonna esimees Maria Kaljuste osakonna juhi väljavahetamist. “Usun, et Aadu on piisavalt realist ja oskab konsulteerida, kui midagi jääb arusaamatuks või on vaja kooskõlastada. Osakonna juhtimise imelühikese aja jooksul on ta teinud juba hulga ettepanekuid, organiseerinud Georg Kirsbergi raamatu esitluse ja käinud Saare maakonna aasta isa õnnitlemas.”

Kaljuste sõnul on Kobini ülesanne osakonna juhina hallata EKRE Kuressaare kontorit, võtta vastu avaldusi ja liikmemakse ning hoida silma peal kohalikel üritustel. “Valmistume kohalike omavalitsuste valimisteks,” lisas Kaljuste.

Kobin ise osakonnajuhiks saamist kommenteerida ei soovinud. “Teeks kõigepealt tööd ja siis räägiks,” tähendas ta.

EKRE Saaremaa ringkonna juhatuse avatud koosolekul Kuressaares Soolakambris osales kümme erakonna liiget ja külalised. Koosolekul arutati ka rahvusvahelise kaitse maakondlikul teabepäeval kuuldut ning Georg Kirsberg tutvustas oma raamatut “Poliitilisi mõtisklusi”. “Kõik raamatud osteti ära,” nentis Kaljuste.

 

Print Friendly, PDF & Email