Saaremaa naiskond avas kodus võiduarve

HEA RÜNNAK: Janne Järvalti ründelöögist lendab pall blokist mööda. RAUL VINNI

HEA RÜNNAK: Janne Järvalti ründelöögist lendab pall blokist mööda.
RAUL VINNI

Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Saaremaa/Kuressaare koduväljakul Mectus Tartu /TKSK-d 3 : 1 ja tõusis turniiritabelis kuuendaks.

Naiskonna treener Raili Sepp ütles, et võidu tõid kodusaal ja koduväljak, sest siin on harjutud mängima ja treenima. “Meie platsimäng oli päris korralik, kuigi ka teisel pool mängiti väga hästi,” nentis ta.

Kuressaare spordihoones mängitud kohtumises võitsid võõrustajad esimese geimi ladusa mänguga 25 : 17. Teises jäädi aga 0 : 6 ja 6 : 14 taha ning kaotati 22 : 25. “Jäime ise oma mänguga pisut hätta, mingit alahindamist kindlasti ei olnud,” märkis Raili Sepp.

Kaks järgmist geimi kuulusid tulemusega 25 : 11 ja 25 : 21 taas Saaremaa naistele. “Saime bloki pidama ja ka serv hakkas korralikult tööle. Eelmine mäng tuli mängida väikeses saalis, kus ei saanud korralikult lüüa. Meie saalis on aga ruumi piisavalt ja saime vabamalt tegutseda,” tõdes Sepp.

Saaremaa meeskond pidi Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas tunnistama laupäeval võõrsil TLÜ/Rakvere VK 3 : 0 paremust. “Oma blokk ja kaitsemäng jätsid soovida, muidugi oli ka vastane tugev,” märkis treener Asko Esna. “Oma servil on suur varu ja kohati tekivad meil mitmel mehel järjest servivead ja sealt saab vastane ka lihtsaid punkte.”

Pühapäeval alistati aga Liider/ Rae Vald 3 : 1. “Täna tegime tunduvalt parema partii kui eile,” rääkis Asko Esna. “Servil saime vastased kaugemalt ja blokist saime tublisti punkte. Kaitsemäng oli ka tänu sellele parem. Saime mängu algul kohe ise vedama ja emotsiooni taha, kuigi esimese geimi kaotasime. Järgmistes geimides saime oma mootori veel paremini jooksma ja asjad laabusid kenasti.”

Asko Esna ütles, et eriti head meelt tegi talle see, et kolmanda ja neljanda geimi lõpus näidati oma sisu ja võideti. “Keegi ansamblist välja ei langenud ja arvan, et tegime senise hooaja parima mängu,” lausus ta.

Esna märkis, et kindlasti oli tegu väga väärtusliku võiduga, sest Liider/ Rae Vald oli saarlaste lähim jälitaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email