Ott Tänak tahab Austraalias olla taas tippkonkurentsis

Sel nädalal sõidetakse Austraalia kruusateedel autoralli MM-hooaja viimane etapp, kus tahavad kõrgesse konkurentsi sekkuda taas ka Ott Tänak ja Raigo Mõlder.

DMACK-i meeskonna juht Dick Cormack ei varjagi, et ootab saarlastelt head tulemust. “Oleks suurepärane lõpetada meie edukaim hooaeg veel ühe hea esitusega kruusateedel,” märkis Cormack. “Nii meie kõvad kui ka pehmed rehvid on näidanud tänavu parimaid aegu ja eesmärk on samas vaimus jätkata. Kiired katsed ja stardikoht peaksid Otile sobima ja see lubab loota positiivset tulemust.”

“Austraalia on eriline ja mulle väga meeldib,” rääkis Ott Tänak. “Laiad ja kõvad teed on kiired ja sujuvad ning väga nauditavad sõita, kuid esitavad ka korraliku väljakutse. Leidub ka väga keerulisi metsateid, kus tuleb olla ettevaatlik, sest valgus ja varjud vahelduvad. Ootame seda võistlust.”

 

Print Friendly, PDF & Email