Orienteerujad lõpetavad hooaja

Tänavustel neljapäevakutel olid võistlusklasside koondarvestuses parimad: N10 Diana Lii, Sandra Lii, Karola Eichfus; N12 Lisett Alt, Keidi Keerberg; N14 Kaie Saks, Kristina Lõbus; N16 Marie Elise Aug; N18 Margit Marma; N21 Tiiu Naagel, Ulvi Moks, Maret Naagel; N40 Vaige Aav, Anu Tanila, Liina Solotarjova; N50 Külli Müür, Ene Kalm, Inge Aru; N60 Mai Grünthal-Ramst, Urve Kaseväli, Ellen Mõtlep; M10 Thorleif Larsson, Kaspar Linde, Gregor Aru; M21 Heljus Saks, Andrus Naulainen, Kuno Kongas; M40 Kaido Eichfus, Mart Aru, Jüri Linde; M50 Madis Laes, Mati Metsanurk, Tarmo Mändla; M60 Toivo Lempu, Ludvik Mõtlep; M70 Paavo Vara, Vello Aru, Peeter Ramst; vaba –Väino Vaha.

Saaremaa orienteerumisklubi ootab orienteerujaid 44. hooaja lõpetamisele ja parimate autasustamisele neljapäeval, 17. novembril kell 18 Kuressaare spordikeskuse õppeklassi.

Saaremaa orienteerumisklubi

Print Friendly, PDF & Email