Maarek Suursaar võttis suurima väravaküti tiitli

Maarek Suursaar on saanud peale­löögile. ALVER KIVI

Maarek Suursaar on saanud peale­löögile.
ALVER KIVI

“Olen väga õnnelik selle saavutuse üle ja usun, et seda oleks hooaja lõpus iga ründaja,” tunnistas Maarek Suursaar. “Pooled väravad on ammu juba meelest läinud ja ei oskagi öelda, milline oleks parim, sest iga värav on oluline ja meeskonna jaoks tähtis.”

Samas on noore ründaja hinnangul jäänud realiseerimata sama palju, kui ta ära lõi, aga õnneks 33 tabamusest piisas, et võita see tiitel. “Enam ei ole hingel ükski löömata jäänud olukord, sest oleme võitjad ja lisaks sain ka parimaks väravakütiks,” lausus ta.

Maarek Suursaare sõnul tõi talle tiitli pühendumus jalgpallile ja terve meeskond, kes toetas teda igal hetkel. “Arenesin ja sain aru, et ei tohi kaotada usku väljakul, kui jääb löömata üks, kaks või kolm olukorda. Küll tuleb, tuleb olla ainult kannatlik,” leidis ta, lisades, et juurde panna annab igas elemendis.

Esiliigas ei ole Maarek Suursaar endale veel eesmärke seadnud, sest oma sõnul ei ole talle siiani täielikult kohale jõudnud, et esiliiga B võideti. “See on klubi ajalugu ja hetkel me veel naudime oma saavutust terve FC Kuressaare perega,” võttis ta teema kokku.

Print Friendly, PDF & Email