Karl Patrick Lauk jätkab Prantsusmaal amatöörina

Kahe kuu pärast 20. sünnipäeva tähistav maanteerattur Karl Patrick Lauk jätkab ka tuleval hooajal Prantsusmaal amatöörklubis Pro Immo Nicolas Roux, vahendab Delfi Sport.

Läbirääkimised USA profiklubiga Axeon Hagens Berman jooksid liiva. “Sponsori soov oli pigem noorte ameeriklaste arendamine kui välismaalaste juurde võtmine,” kommenteeris saarlane. “Ega midagi, tuleb end uuel hooajal taas tõestada ja profileping välja sõita,” lisas Lauk. Pro Immo amatöörklubiga on tal kokkulepe sõlmitud ja võrreldes tänavusega märksa parematel tingimustel. “Kui sul on “vööl” kümme võitu, siis annab ka tingida,” märkis Lauk.

Lauk on rahul ka sellega, et klubisisene konkurents läheb teravamaks. Amatöörklubiga on liitunud mitu ratturit, kes veel mullu võistlesid proffide hulgas.

Print Friendly, PDF & Email