Kihelkonna tankla osas saladuslik seis

Oma viimasel istungil võttis Kihelkonna vallavolikogu vastu Krooni maaüksuse detailplaneeringu, mille kohaselt peaks maalapile kerkima kütusetankla. Nüüd läheb planeering avalikule väljapanekule ja seejärel ootab ees selle kinnitamine.

Krooni maaüksusele tankla rajamise plaan on juba paar aastat vana. Sellest tulenevalt küsisid volinikud teemat tutvustanud abivallavanem Tormis Lepiku käest, kas tankla siis tuleb ka. Abivallavanem nentis, et planeering ise ei kohusta kohe tanklat rajama, maatüki omanik ei andvat samuti üheselt mõistetavat vastust. Siiski tõdes Lepik, et asjade praegune käik on ka ainus käegakatsutav tegevus tankla rajamise osas.

Maaomanik Reimo Saarkoppel ütles Saarte Häälele, et tankla rajamise mõte on ikka jõus. Kuidas ja milliste partneritega see teoks saab, Saarkoppel nõus avalikustama ei olnud.

 

Print Friendly, PDF & Email