Tänak lõpetas Walesi ralli teisena

Rehvitootja DMACK-i meeskonna Ford Fiestal sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder saavutasid Walesi MM-rallil teise koha. Viimasel võistluspäeval võtsid nad kõik kuus kiiruskatset.

Walesi ralli võitsid maailmameistritiitli juba eelmisel rallil kindlustanud Sebastian Ogier ja Julien Ingrassia, kes sõidavad Volkswageniga. Tänakut jäi Ogierist lahutama lõpuks kõigest 10,2 sekundit. Ralli esimesel päeval sisse sõidetud ja teisel päeval hoitud edu küll kahanes täna jõudsalt, kuid Ogier näitas piisavalt häid aegu liidrikoha säilitamiseks. Kolmandana lõpetasid Thierry Neuville ja Nicolas Gilsoul Hyundail, kaotust liidrile kogunes neil 1 minut ja 35,4 sekundit.

Teise koha saavutas Tänak tänavu ka Poola rallil. Enne viimast rallit on ta MM-sarja üldarvestuses 8. kohal 82 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email