Uus vedaja ringiga ei vea (2)

Seoses TS Laevade saamisega suursaarte ja mandri vaheliste parvlaevaliinide käitajaks kadus võimalus saada looduse põhjustatud hädade ja probleemide korral sama piletiga Hiiumaale Saaremaa kaudu.

Eelmise vedaja ajal olid kõik liinid ühe vedaja käes ning kui näiteks Hiiumaa madal veetase ei võimaldanud kiiresti kõiki sõitjaid üle vedada, oli võimalik kasutada sama piletit liinil Virtsu–Kuivastu ja Triigi–Sõru. See oli Väinamere Liinide oma algatus, riik sellist võimalust ei nõudnud.

Nüüdsest on Saaremaa–Hiiumaa vahet vedajaks Kihnu Veeteed ja mujal TS Laevad. TS Laevade pressiesindaja Sirle Arro sõnul neilt sellise võimaluse pakkumist ei nõuta ning nemad seda ka ei paku. “Reiside ilmastikust tingitud ärajäämisel või keerulistes olukordades on võimalik pilet enne reisi tagastada tagastustasuta,” märkis Arro.

Print Friendly, PDF & Email