Ott Tänak tahab Walesi rallil olla taas kõrges mängus

DMACK ja Ott Tänak tahavad Walesi ralli kruusateedel sekkuda taas kõrgesse konkurentsi.

Pärast seda, kui DMACK tuli mais välja oma uute kruusarehvidega, on Ott Tänak ja Raigo Mõlder saanud kirja 16 katsevõitu. Walesi rallil ootavad sõitjaid taas mudased ja libedad ning kohati kõva ja kivise pinnasega teed.

DMACK-i mänedžer Dick Cormack ütles, et Walesi ralli esitab kõigile tõsise väljakutse. “Aga nagu tänavune hooaeg on näidanud, on meie kruusarehvid konkurentsivõimelised ja seepärast julgeme Otilt oodata rohkem tippaegu,” lisas ta.

Ott Tänak ütles, et Walesi ralli pakub sõitjatele suurt naudingut. “Me oleme tagasi kruusal ja plaan on sama nagu alati – sõita nii kiiresti kui võimalik ja olla konkurentsis nagu teistel tänavu sõidetud kruusarallidel,” märkis rallipiloot.

 

Print Friendly, PDF & Email