“Kodutunne” tuleb Astesse appi uuel nädalal

Täna pidi Astesse saabuma telesaate “Kodutunde” meeskond, kel eesmärgiks võetud remontida Astes eelmisel aastal süüdatud kortermaja trepikoda. Kuna üks võttegrupi meeskonnaliige sai aga vigastada, lükkub tulek järgmisesse nädalasse.

“Kodutunde” produtsent Kristi Nilov ütles eile, et plaan töödega alustada lükkus edasi ehitusmehe vigastuse tõttu ja nüüd tuleb asjad ringi planeerida. “See on meie jaoks praegu nii värske uudis, et pole veel jõudnud kõike täpselt paika panna. See, millal tulek on, selgub selle nädala lõpuks, aga eks ta uude nädalasse jää,” lausus Nilov.

Möödunud aasta 3. juulil kell 3.26 sai häirekeskus teate tulekahjust Lääne-Saare vallas Astes Saare tänaval puhkenud tulekahjust. Surma said 63-aastane naine ja 56-aastane mees.

Print Friendly, PDF & Email