BC Hundid alustas esiliigas kaotusega

BC Hundid / ASSA Abloy pidas kolmapäeval Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga avakohtumise, kaotades võõrsil BC Tartule 72 : 79.

Meeskond oli mänguks valmis, visked tabasid (Mirjo Koit 1. veerandil 11 punkti, kokku 14) ja kaitse oli rahuldav. Esimene veerand läks tulemusega 21 : 20 Huntidele. Teisel veerandil jätkus punkt-punkti võitlus seisuni 32 : 30, siis tegid Hundid 18 : 6 vahespurdi ja asusid poolajavileks 50 : 36 juhtima.

Kolmas veerandaeg algas Huntidele raskelt, vastased tegid 8 : 0 vahespurdi ja vahe vähenes kuuele punktile. Hundid tulid mängu küll tagasi, ent initsiatiiv oli juba selgelt Tartu poolel. Huntide kaitse ei pidanud, vastased viskasid kolmandal veerandil tervelt 31 punkti, Hundid samal ajal 9 ja enne viimast veerandaega oli seis vaid 59 : 57 Huntide kasuks.

Neljandal veerandil läks Tartu kohe juhtima, Hundid püsisid 2–4 punkti kaugusel. Teisel poolajal rikkusid Huntide mängu ka pallikaotused, mida oli kokku 15 (esimesel poolajal 6).

Kaks minutit enne lõppu oli seis 68 : 68, siis tabasid vastased kaks korvi järjest ja läksid 73 : 68 juhtima ning enam Huntidel mängu päästa ei õnnestunud. Teisel poolajal suutsid Hundid visata 22 punkti, visketabavus oli vaid 35%.

Järgmine mäng ootab BC Hunte 29. oktoobril Kuressaare spordikeskuses, kus kohtutakse Betoonimeister/Tskk/Nordiga.

Print Friendly, PDF & Email