Tiiu Kuulberg 70

Kauaaegsel muusikapedagoogil Tiiu Kuulbergil oli 18. oktoobril seitsmekümnes sünnipäev.

Kuressaare muusikakoolis on ta klaveriõpetaja ja kontsertmeistri ametit pidanud 1980. aastast. Saarte Häälele ütles Kuulberg, et lapsi ta enam ei õpeta, kuid kontsertmeistri ametit peab veel üürikest aega. Novembris siirdub teenekas pedagoog pensionile.

Seda, kui palju on tal aastate jooksul õpilasi olnud, Kuulberg kokku lugenud ei ole. Küll aga märkis ta, et klaveriõpingute juurde ei suuna lapsi vaid vanemad. “On ka neid, kes kohe ise soovivad klaverit või viiulit õppida,” kinnitas ta.

Pikaaegne kolleeg Tiina Rätsepp iseloomustas Tiiu Kuulbergi kui väga sümpaatset ja toredat inimest. “Viimasel ajal pole teda enam väga palju mängimas näha, aga muidu on ta kohe väga hea kontsertmeister olnud,” lausus Rätsepp.

Print Friendly, PDF & Email