Mees käis Pidulas võõra võrgu kallal (12)

Harrastuskalamees sattus 17. oktoobril Pidulas tunnistajaks, kuidas võõras mees tema võrku üles tõstis ja kontrollis. Mees teinud nägu, nagu kuuluks võrk talle, kuid sai üllatuse osaliseks, kui selgus, et talle pealesattuja on võrgu tegelik omanik.

“Mees väitis, et kõndis lihtsalt võrgu kõrval, et vaadata, aga eemalt binokliga nägin, et ta tõstis minu võrgu üles, et kontrollida, kas seal kala sees on,” rääkis Martin, kes kahtlasele uudistajale peale sattus.

Kui ta siis lähemale läks, hakkas mees võrgu maapoolset lippu sättima ning ütles vabanduseks, et tema kontrollinud lihtsalt lipul olevat isikukoodi. “Küsimusele, kas selleks oli vaja ka võrk üles tõsta, ei osanud ta muud kosta kui üllatunult “Mina?” küsida,” märkis Martin.

 

Print Friendly, PDF & Email