GOSPA püüab Hõbelusikat

Maineka gastronoomiakonkursi Silverspoon (Hõbelusikas) finalistide hulka pääses Saaremaa restoranidest ainsana GOSPA restoran peakokk Alar Aksalu juhtimisel.

Saarlased on nomineeritud pererestoranide kategoorias, kus pääsesid finalistidena ka Tabasalus asuv Lucca ja Tartu restoran YliCool.

Võitjad kuulutatakse välja 10. novembril. Tallinnas.

Koos audiitorfirmaga PwC auhindu välja andev MTÜ Gastronoomia Auhindade Eesti Selts loodi 2004. aastal eesmärgiga edendada ja tunnustada kulinaarseid saavutusi Eesti toitlustusmaastikul. Auhindade kätteandmisel toimub ka pidulik õhtusöök, mille tuludest toetatakse “Noore koka” fondi.

Fondist saab üks andekas noor gastronoomiatalent rahalist toetust, et finantseerida oma õpinguid või kogemuste omandamist välismaal.

Print Friendly, PDF & Email