Politsei ülevaade: alkoholi liigtarbimine ja purjus jalgrattur

Käesoleval nädalavahetusel teavitati politseid 16 juhtumist ning jaoskonda toimetati kaks meest, kellest üks viidi kainerisse ning teine peeti väärteoasjas 48 tunniks kinni. Suurem osa väljakutsetest olid seotud alkoholi liigtarbimise tagajärel tekkinud olukordadega, kus vajati poltiseinike abi.

Väärteomenetlus alustati ka 55-aastase jalgrattaga sõitnud mehe suhtes, kes tabati reedel kolmveerand üheksa paiku Kuressaares Talve tänaval kaherattalise otsast purjus olekus. Lisaks oli ratas pimedal ajal valgustamata.
Liikluses kontrolliti kokku 40 inimest. Lisaks purjus jalgratturile alustati veel üks väärteomenetlus.
Laupäeva hilisõhtul kella 23.20 paiku toimus Muhu vallas Viira-Nõmmküla teel ka üks liiklusõnnetus, kus joobetunnustega 40-aastane mees sõitis T-kujulisel ristmikul teelt välja. Juht oli autos üksi ja ta toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse asjaolud selitatakse välja väärteomenetlusega.
Piirkonnavanema Meelis Juhandi andmeil möödus nädalavahetus siiski rahulikul noodil. Algatati kokku viis väärteomenetlust ja mitte ainsatki kriminaalmenetlust.

Print Friendly, PDF & Email