Tennisekeskus tähistas 4. sünnipäeva (FOTOD)

TENNISETRENNIS: Keskuse sünnipäeval olid trennis (vasakult) Otto Tinno, Keira Tuisk, Brendon Reinmägi, Rasmus Ink, Karolin Nelis ja Marie Loviise Seim. Taga Maire Leedo ja Priit Suluste. MAANUS MASING

TENNISETRENNIS: Keskuse sünnipäeval olid trennis (vasakult) Otto Tinno, Keira Tuisk, Brendon Reinmägi, Rasmus Ink, Karolin Nelis ja Marie Loviise Seim. Taga Maire Leedo ja Priit Suluste.
MAANUS MASING

Kolmapäeval täitus täpselt neli aastat sellest, kui valmis Kuressaare tennisekeskuse hall. Seega oli tähtsa päeva puhul kavva võetud ka õhtune sünnipäevaturniir ja tordisöömine.

OÜ Saare Tennisekeskus juhatuse liikme Maire Leedo sõnul on neli aastat laias laastus kenad olnud. “Eks iga algus on raske, aga tasapisi läheb muudkui paremaks,” tõdes ta. Kurta igatahes põhjust ei ole.

Mercedes Benz Kuressaare tennisekeskuses annab sel hooajal trenni neli treenerit, neist üks – Larissa Sannik – on keskuse päris oma treener. Ent tennisemängu on õpetamas ka Aivi Auga, Rauno Gull ja Priit Suluste.

Lapsi käib tennisetrennis saja ringis ja selle üle on Maire Leedol ütlemata hea meel. Põhjust rõõmu tunda on sellegi üle, et täiskasvanud on samuti tennisemängu enda jaoks avastanud ning uusi inimesi on aastatega juurde tulnud.

Meestenimistu on praeguse seisuga päris pikk – mängijaid on umbkaudu 40. Naisi on veidi vähem ehk 30 ringis. Sel aastal toimuvad keskuses ka grupitrennid ning needki on osutunud populaarseks.

Praegu on keskusel kolm siseväljakut ja kaheksa välisväljakut. “Suvel on ruumi palju, aga talvel peame end kolme väljaku peale ära mahutama. See on suur kombineerimine tundidega, aga oleme hakkama saanud,” kinnitas Leedo.

Kui hommikupoolikuti ongi majas mõned n-ö vabad tunnid, siis õhtuti on sisuliselt täismaja. “Alates kella 14-st, kui lapsed tulevad, on väljakud täis ja mõnikord oleks ühte väljakut isegi juurde vaja.”

Igas kuus toimuvad Kuressaare tennisekeskuses turniirid, kus nii algajad mängijad kui ka tennises juba kibedad käed end hea meelega proovile panevad. “Tenniseelu käib!” rõõmustas tennisekeskuse juhatuse liige.

Et tennisekeskusel on ikkagi sünnipäev, toimus kolmapäeva õhtul ka sõbralik sünnipäevaturniir. “12 meest ja 12 naist on kirjas. Teeme aja peale segapaaristurniiri ja pärast istume veidi – sööme torti ja kringlit ning natukene ikka tähistame ka,” kinnitas Maire Leedo.

Print Friendly, PDF & Email