Jaanuarist võib jääda vaid kaks parvlaeva (3)

TS Laevadel pole tagavaraplaani, kuidas toimetada edasi asenduslaevade lepingute lõppedes, kirjutab Eesti Päevaleht.

Ajalehe andmetel on laevafirma andnud aga siseringi kuuluvatele asjaosalistele teada, et kõige varasem kuupäev, millal esimene laev Leiger neile Türgist üle antakse, on 15. detsember. Mõistagi eeldusel, et vahepeal midagi jälle untsu ei lähe. Sellise üleandmiskuupäevaga ei jõua Leiger sel aastal kuidagi kohale.

Kui vaadata kõiki asenduslaevade lepinguid ja võimalusi, tähendaks see Päevalehe andmeil seda, et mõlemal liinil, nii Virtsu–Kuivastu kui ka Rohuküla–Heltermaa vahele jääks 1. jaanuarist sõitma ainult üks laev.

Mandri ja Muhumaa vahet sõidaks aastase rendilepinguga parvlaev Hiiumaa ning mandri ja Hiiumaa vahet Regula. TS Laevade juhatuse liige Kaido Padar lükkas lehele antud intervjuus 15. detsembri väite ümber.

 

Print Friendly, PDF & Email