Miko-Ove Niinemäe toob Saaremaal starti R5 võistlusauto

Tänavusel Tartu rallil kaheveoliste kuni 1,6-liitrise mootoriga autode EMV3 arvestuses endale Eesti meistritiitli kindlustanud Miko-Ove Niinemäe tuleb järgmisel nädalal Saaremaal starti Škoda Fabia R5-ga.

“Võtame seda rallit kui valmistumist tulevikuks, seega loodame, et saate meid veel R5 roolis näha, kuid hetkel veel midagi lubada ei saa,” ütles Niinemäe Saarte Häälele.

Niinemäe sõnul on Saaremaa rallil peamine eesmärk aru saada R5 olemusest. “Suuri eesmärke me endale seada ei saa, kuna tegemist on pea esimeste kilomeetritega neljarattaveolise autoga. Peamine on nautida,” nentis Miko-Ove Niinemäe.

Niinemäe lisas naljatades, et lihtsam oleks eesmärke seada ta isale Mihkel Niinemäele, sest tema toob Saaremaal starti Miko-Ovele ja tema kaardilugejale Martin Valterile Eesti meistritiitli kindlustanud Peugeot 208 R2.

Järjekorras 49. Silveston Saaremaa ralli toimub 7.–8. oktoobril. Esmaspäevase seisuga on registreerunud juba 95 ekipaaži. Ka Timmu Kõrge ja Kaido Kaubi on Saaremaal taas stardis Ford Fiesta R5 võistlusautoga. Lisaks stardivad R5-ga Kaspar Koitla ja Radik Shaymiev.

 

Print Friendly, PDF & Email