Südamega Tegija tiitli nominent on Malle Mägi (1)

Toiduliidu juhtkogu valis välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud enamiku oma tööelust toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist Eesti toidutööstuste tänavuse Südamega Tegija tiitlile.

Nominendiks kinnitati Saaremaa lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi, Valio Eesti konsulent Elle Must, Premia Tallinna külmhoone vahetuse juht Erika Tuulik, Põltsamaa Felixi ostujuht Leo Dapon ja Kalevi peatehnoloog Eha Paroll. Neist üks pälvib 17. oktoobril Eesti toidutööstuse Südamega Tegija tiitli.

Saaremaa lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi liitus ettevõttega 1985. aastal ning on alati oma ettevõtte eest väljas messidel ja degustatsioonidel, tutvustades ettevõtte toodangut tõelise kirega.
Nominendiga saab tutvuda toiduliidu Facebooki lehel ja 1.–7. oktoobrini saab oma lemmikule ka hääle anda.

Print Friendly, PDF & Email