Leisi volikogu asejuht jäi valimata (2)

Leisi vallavolikogu üritas eile valida aseesimeest. Kuna mõlemad kandidaadid said aga hääli võrdselt, jäi aseesimees valimata.

Aseesimehe kandidaatidena seati üles Tõnu Erin ja Margus Pajuste ning häälte kokkulugemise järel osutus valituks Erin. Tema sai kuus ja Pajuste viis häält. Paraku tuli see otsus tühistada, sest ühest hääletussedelist ei saanud aru, kas n-ö õige kandidaadi nimi oli alla või “vale” kandidaadi nimi maha joonitud. Pärast uut hääletust said mõlemad mehed kuus poolthäält. Volikokku kuulub 13 inimest, kuid volikogu esimees Andrus Kandimaa eilsel istungil ei osalenud.

Leisi volikogu pidi eile otsustama ka Leisi keskkooli põhikooliks reorganiseerimise, kuna vastava punkti kohta pidi ettekande tegema aga Andrus Kandimaa, lükati kooliküsimuse otsustamine edasi.

 

Print Friendly, PDF & Email