Ingrid Puusta alustab surfamist Saaremaalt (2)

Foto: POSTIMEES

Foto: POSTIMEES

Eesti olümpiasurfar Ingrid Puusta proovib esimese naisena ületada Läänemerd, surfates Eestist Rootsi. Startides Mõntu sadamast tõenäoliselt homme varahommikul, purjetab Puusta üle Läänemere keskosa Saaremaalt Gotlandile ilma jalga vahepeal maale panemata.

Kogu ülesõit on jälgitav satelliitjälgimisseadme vahendusel saidil yb.tl/bsc-rsx.

Ingrid tahab oma sõiduga juhtida tähelepanu ja koguda toetust puuetega purjetamishuvilistele, kellele Eestis algõpetuse treeninguidki veel ei ole. Erivajadustega inimeste purjetamistreeninguteks saab annetada kas helistades numbril 90 07 019 (annetus 5 eurot, number avatud 19.–26.09) või tehes ülekande Eesti Paraolümpiakomitee kontole SEB pangas, IBAN: EE121010002019563005.

 

Print Friendly, PDF & Email