Tere, armas kooliaeg!

PUUD ANNAVAD KÄEST KÄTTE TUULT
Lehte Hainsalu

Puud annavad käest kätte tuult
ja inimpõlved teatepulka.
Kes väike, tarkust kogub truult,
see sobib varsti suurte hulka.
On ühed väljalennupakul
ja teised alles läve hakul.
Ei iial tühjaks jää see õu.
Ei iial vanaks jää see õu.
On järjest uutel koolialgus.
Ja läinuid saadab koolivalgus.

Puud annavad käest kätte tuult,
käest kätte, ladvast latva tuult.
Ja põlvest põlve kestab see –
koolirõõm ja koolitee.

ASTE PÕHIKOOLI 1. KLASS 1. SEPTEMBRIL: 1. rida: Oliver Põlder, Ene- Ly Nõmm, Ella-Miia Jõgi, Ralf Lember, Tristan Trave, Gregor Kallas, Marissa Victoria Saar, Maribel Saluhhin. 2. rida: õpetaja Monika Leepere, Sten-Marten Ool, Kristo Kotkas, Kaarel Sai, Eleri Meldre, Leandra Naarits, Remy Altmäe, Markus Kallas.  Sigrid Osa

ASTE PÕHIKOOLI 1. KLASS 1. SEPTEMBRIL:
1. rida: Oliver Põlder, Ene- Ly Nõmm, Ella-Miia Jõgi, Ralf Lember, Tristan Trave, Gregor Kallas, Marissa Victoria Saar, Maribel Saluhhin. 2. rida: õpetaja Monika Leepere, Sten-Marten Ool, Kristo Kotkas, Kaarel Sai, Eleri Meldre, Leandra Naarits, Remy Altmäe, Markus Kallas.
Sigrid Osa

KÄRLA PÕHIKOOLI 1. KLASS: Esireas vasakult: Liilia-Margarita Mändar, Laura Riin Pähn, Janell Tänak, Rosette Leemet, Laurete Avik, Greete-Liisa Lend. Tagareas vasakult: Fredi Liiv, Erik Jaansalu, õpetaja Riina Eller, Oliver Altmann.  Laidi Lindau

KÄRLA PÕHIKOOLI 1. KLASS:
Esireas vasakult: Liilia-Margarita Mändar, Laura Riin Pähn, Janell Tänak, Rosette Leemet, Laurete Avik, Greete-Liisa Lend. Tagareas vasakult: Fredi Liiv, Erik Jaansalu, õpetaja Riina Eller, Oliver Altmann.
Laidi Lindau

LÜMANDA PÕHIKOOLI 1. KLASS: Pildil esireas vasakult: Mia Maastik, Ingrid Kuivjõgi, Maarja-Rebeca Luhtaru, Liisa Laane, Emilie Pink ja klassiõpetaja Anneli Saarela. Tagareas vasakult: Andre Rae, Tõnis Reitalu, Joosep Lindau, Kaur Robin Vaher, Sven Reonda, Markus Asuja ja Eke Tarkin. LÜMANDA PÕHIKOOL

LÜMANDA PÕHIKOOLI 1. KLASS: Pildil esireas vasakult: Mia Maastik, Ingrid Kuivjõgi, Maarja-Rebeca Luhtaru, Liisa Laane, Emilie Pink ja klassiõpetaja Anneli Saarela. Tagareas vasakult: Andre Rae, Tõnis Reitalu, Joosep Lindau, Kaur Robin Vaher, Sven Reonda, Markus Asuja ja Eke Tarkin.
LÜMANDA PÕHIKOOL

Print Friendly, PDF & Email