Vargad himustasid kivivilla ja prügikasti (1)

Kuivastu sadamast varastati ööl vastu reedet kivivillapakid.

“Selles juhtumis on kahju olnud selline, et tuli alustada kriminaalmenetlust,” ütles Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juht Matis Sikk.

Nädalaga on algatatud kaks menetlust seoses sissemurdmisega sõidukitesse. Üks neist leidis aset Leisi vallas, kus autost varastati 400 eurot sularaha ja dokumendid, ja teine Kuressaares, kus varga saagiks langes erinevaid audioseadmeid.

Pisivaraste jaoks oli möödunud nädalal populaarne Maxima kauplus, kus kaupa üritati varastada kahel korral. Mõlemal juhul osutusid näppajateks naised, kes peeti kohapeal kinni. Algatatud on väärteomenetlused.

Vargapoisid ei põlanud ära ka prügikasti. Nimelt leidis Siku sõnul laupäeva varahommikul aset üks kummaline juhtum, kui Kuressaares elav majaomanik nägi, kuidas kaks noormeest tänava ääres tema prügikasti teisaldada üritasid.

“Prügikasti omanik väljus majast, et huligaanide tegevust takistada, mispeale tekkis rüselus. Omanikul õnnestus prügikast tagasi saada, aga vandaalid panid jooksu,” rääkis patrulltalituse juht Matis Sikk.

 

Print Friendly, PDF & Email