Naiskodukaitsjad kogunevad aastapäevaks Saaremaale

3. septembril toimub Kuressaares Naiskodukaitse 89. aastapäeva pidulik vastuvõtt, kus osaleb 170 naiskodukaitsjat ja külalist üle Eesti.

„Naiskodukaitse aastapäeva tähistamine on tänavu Saaremaa ringkonna õlul ja me oleme seda planeerides soovinud lisada vastuvõttu saaremaisust ning tutvustame kohalike esinejate abil natuke ka Saaremaad,“ rääkis Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna instruktor Piret Paomees.

Igast Naiskodukaitse ringkonnast on vastuvõtule kutsutud kaheksa naist. Naiskodukaitsjaid on lubanud tervitama tulla teiste seas Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja maavanem Kaido Kaasik.

Pidulikul aastapäeval tänatakse ja tunnustatakse tublimaid naiskodukaitsjaid ning antakse üle Naiskodukaitse teenetemärke –Liiliariste.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonda kuulub ligi 150 naist. Üle Eesti on organisatsioonil üle 2300 liikme.

Print Friendly, PDF & Email