Piirile plaanitakse kohvikut ja pagaritöökoda

Aastaid tagasi tegevuse lõpetanud Piiri tankla krundil Muhus plaanib uus omanik äri püsti panna.

“Krunt asub atraktiivse koha peal peatrassi kõrval, miks ta seal tühjalt peab seisma,” ütles Kindermann Kaubandus OÜ juhatuse liige Erki Lepik, kes omandas Kuivastu–Kuressaare maantee ääres asuva kinnistu sel kuul.

Kolmapäeval esitas Tallinnas registreeritud Kindermann Kaubandus OÜ Muhu vallale avalduse endise Piiri tankla krundile detailplaneeringu algatamiseks. Planeering näeb pikalt müügis olnud ja kasutult seisnud maa-alale ette kohviku, pagaritöökoja ja vanavarakaupluse rajamise.

Et praegu asub krundil vaid vana putkalobudik, siis eeldab idee elluviimine Lepiku sõnul uue hoone ehitamist.

“Liigume etapiviisiliselt, vaatame, kuidas saab rahastuse ning siis selgub, kas plaan ka teoks saab,” rääkis Erki Lepik, kes pealinna poisina on Muhu saarega seotud olnud viimased 15 aastat.

 

Print Friendly, PDF & Email