Tere tulemast, mister Hitler! (4)

HIILGUSE TIPUL: See pilt Adolf Hitlerist ja Eva Anna Paula Hitlerist (sünd Braun) on tehtud 1930. aastate lõpus või 1940. aastate alguses, kui kolmas Reich oli oma hiilguse tipus. Ametlikel andmetel sooritasid mõlemad enesetapu 30. aprillil 1945. aastal. Samas on aga oletatud,  et enesetapp oli lavastatud ja et neil õnnestus sissepiiratud Berliinist põgeneda. SPIKETHENEWS.BLOGPOST.COM

HIILGUSE TIPUL: See pilt Adolf Hitlerist ja Eva Anna Paula Hitlerist (sünd Braun) on tehtud 1930. aastate lõpus või 1940. aastate alguses, kui kolmas Reich oli oma hiilguse tipus. Ametlikel andmetel sooritasid mõlemad enesetapu 30. aprillil 1945. aastal. Samas on aga oletatud, et enesetapp oli lavastatud ja et neil õnnestus sissepiiratud Berliinist põgeneda.
SPIKETHENEWS.BLOGPOST.COM

FBI ettekanne, mis on dateeritud 21. september 1945, näitab selgelt, et omal ajal võeti vägagi tõsiselt versiooni, et Adolf Hitler on elus. Mõni aeg tagasi päevavalgele tulnud arhiividokumentides on ära toodud ajalehe The Los Angeles Examiner reporteri lugu, milles ta toona väitis, et Hitler on endiselt elus. Seda olevat ajakirjanik rääkinud ka FBI agentidele.                

Ameerika ajakirjaniku sõnul olevat ta 1945. aasta juulis kohtunud ühe sõbraga, kes oli tookord Argentina valitsuse liige. Sõpra nimetab ta Jackiks. Väidetavalt olevat Jack soovinud edastada ajakirjanikule salajast informatsiooni, kuid seda vaid tingimusel, et talle tagataks julgeolek ja antaks poliitilist varjupaika USA-s. Tookord oli Argentinas just toimunud järjekordne sõjaline riigipööre.

Nägi füürerit

Informaator väitis, et on üks neljast inimesest, kes nägi pärast Berliini langemist Hitlerit Argentinas ühel plaažil. Füürerit olevat saatnud vähemalt 50 natsi, kes elasid Argentina asulates San Antonios, Videmas, Neuquénis, Musteris, Carmenas ja Rasonis Saksa peredes.

Informaator lisas, et paljud neist inimestest olid üsna tõbised: kellel oli astma, kellel maohaavandid.

Lisaks oli Hitler vuntsid maha ajanud. Tõenäoliselt seepärast, et mitte tähelepanu äratada. Seetõttu tuli tema ülahuule kohal nähtavale tüügas. Võib-olla just seetõttu oligi natsiliider kogu elu vuntse kandnud, et varjata oma näodefekti?

Argentiinlasest informaator olevat isegi läkitanud kirja FBI tookordsele juhile J. Edgar Hooverile. Selles tõi ta ära Hitleri oletatava elukoha. Natsiliider varjavat end maa-aluses residentsis, mis asuvat Florianópolise linnast 1086 kilomeetrit läänes ja Buenos Airesest 692 kilomeetrit loodes. Diktaator elavat seal koos kahe teisikuga, kusjuures sissepääs tema punkrisse olevat hästi kindlustatud.

Pikem lugu ilmus reedeses Saarre Hääles.

 

Print Friendly, PDF & Email